Bij welke winkel kan ik een senioren GSM kopen? 

Bij welke winkel kan ik een senioren GSM kopen? 

March 27, 2020 Prettig leven 0
een bejaarde met een senioren GSM

In deze bijzondere tijden is het handig dat ouderen beschikken over een senioren gsm zodat ze snel een makkelijk kunnen communiceren met (klein)kinderen en buren. De mogelijkheden van deze seniorentelefoons lopen erg uiteen. Zo zijn sommige uitgerust met een alarmknop en sommige met extra fototoetsen. Er zijn zowel fysieke winkels als webshops waar een senioren telefoon aangeschaft kan worden. We zetten een aantal winkels voor u op een rijtje. 

Fysic 

Fysic ontwikkelt elektronica producten en biedt met deze producten oudere mensen een steuntje in de rug. Ze produceren alleen gebruiksvriendelijke zorgmiddelen, zodat senioren langer kunnen genieten van hun vrijheid en zelfstandigheid. Denk hierbij aan: 

  • leeshulpmiddelen, zoals loepen, loeplampen en bureaulampen 
  • producten voor personenalarmering, zoals telefoons met alarmknop 
  • lichttherapie 
  • zorghulpmiddelen die uw spieren flexibel houden door massage en/of warmte 

Het hoofdkantoor van Fysic zit in ‘s-Hertogenbosch, in deze plaats kunnen bestellingen ook opgehaald worden. Fysic heeft dus geen fysieke winkel. 

Zorghulpmiddelenonline 

Bij zorghulpmiddelenonline.nl vindt u uitsluitend zorgmiddelen voor senioren en mensen met een lichamelijk beperking. Dit bedrijf is hofleverancier voor meerdere instellingen en ergotherapiepraktijken in Nederland. In het assortiment van deze webshop vind u onder andere: 

  • Scootmobiel
  • Rolstoelen
  • Bedden
  • Sanitaire zorghulpmiddelen
  • Persoonlijke alarmen, zoals senioren GSM’s en SOS-knoppen. 
een bejaarde met een senioren GSM

Seniorenalarmen.nl 

Seniorenalarmen.nl is een webshop die, zoals de naam al doet vermoeden, uitsluitend producten heeft voor ouderen. De visie van seniorenalarmen is dat ouderen zo lang mogelijk en zo zelfstandig mogelijk thuis kunnen blijven wonen. In het assortiment vindt u een senioren alarm voor iedere situatie. 

De producten die deze webshop aanbiedt zijn zeer divers, zo vindt u hier onder andere: 

Deze webshop beschikt over een professionele serviceafdeling, waardoor ze zowel vooraf als achteraf ondersteuning bieden. Het bedrijf helpt bijvoorbeeld bij het installeren van de apparaten. 

Bol.com 

Ook webshop gigant bol.com verkoopt een senioren telefoon met alarmknop. Zoals u allemaal weet heeft bol.com een uitgebreid assortiment met elektronica producten, maar ook met boeken, films, meubelen, kleding en schoenen etc. Bol.com is dus niet gespecialiseerd in het verkopen van senioren mobieltjes of andere zorghulpmiddelen. Het voordeel van deze webshop is wel dat u ontzettend veel keuze heeft tussen GSM’s en vaste telefoons voor kwetsbare groepen. 

Kies een winkel waar u zich goed bij voelt

Bij het aanschaffen van een senioren GSM met alarmknop heeft u dus veel mogelijkheden. Er zijn gespecialiseerde webshops waar u het product kunt aanschaffen, maar ook giganten zoals bol.com hebben seniorentelefoons in het assortiment. Bij een kleine webshop krijgt u vaak persoonlijk advies en helpen ze met het installeren van het product. Maar kies vooral een winkel waar u een goed gevoel bij heeft.